Menu

Seilduksgata, Oslo

Totaloppussing av inngangsparti. Skreddersydd inngangsmøbel med garderobeskap, skjenk, oppbevaring, knagger og skohyller. Frontene på garderobeskapet er produsert i sprøytelakkert eikefiner, deltaljer på skjenk med speil er laget i sortbeiset eik. Praktisk og fleksibel løsning for skohyller og knagger i sort eik. 1-stavs eikeparkett i kombinasjon med mønstrede fliser ved sort inngangsdør.

Skreddersydd kjøkken og kjøkkenøy i sort eik. Benkeplate i hvit kompositt med underlimt servant med svart blandebatteri. Hvite veggfliser i grafisk mønster. Kjøkkenøy fungerer som spisebord med integrerte skjulte stikkontakter. 1-stavs eikeparkett.

Skreddersydd kjøkken og kjøkkenøy i sortbeiset eikefiner. Benkeplate i hvit kompositt med underlimt servant og sort blandebatteri. Hvite kjøkkenfliser i grafisk mønster. Kjøkkenøy fungerer som spisebord med integrerte skjulte stikkontakter og skyvedører til oppbevaring under spiseplass.

Overskap i hvitmalt eik med åpen hylle i naturlig eik og integrert led stripe. Hvite dekorative fliser med mønster og hvit fugemasse. Hvit benkeplate i kompositt med underlimt vask og sort blandebatteri. Kjøkken er plassbygget.

Skreddersydde kjøkkenfronter med usynlige grep som er utfrest i treverket. Innvendig skuff i sort

Plassbygd kaffestasjon. Frittstående underskap i sort eik med benkeplate i kompositt. Grepsfrie skapdører og vegghyller i sort stål for et industrielt uttrykk. Kjøkkenøy med åpne hyller som gir enkel tilgang til kjøkkenutstyr.

Spesialtilpasset hylle i eik med integrert led stripe for behagelig belysning.

En familie på fem flyttet inn i denne urbane nybygg leiligheten på Grunerløkka for å komme nærmere jobb og skole. Leiligheten var nettopp ferdigstilt og familien ønsket bistand til å heve leiligheten og gjøre den litt mer til sin egen. Per idag er mange nybygg leiligheter svært sterile og det er ikke alltid tatt hensyn til den enkeltes behov og ønsker. Kjøkken og bad var svært enkle i standard og familien følte behov for å oppgradere. Videre kom de fra et stort hus med masse plass og var ikke helt fornøyd med oppbevaringsmulighetene i den nye, mindre leiligheten. Vi fikk derfor i oppdrag å se på utforming av inngangspartiet, nytt kjøkken og møblering. I det lange, smale inngangspartiet tegnet vi to store skap som gikk helt opp til tak for å utnytte plassen. Disse skapene ble utstyrt med stiger. Skapene ble skreddersydd i eikefiner som vi malte i samme farge som vegg for å gjøre de så diskre som mulig. Innmat i skapene ble skreddersydd etter kunden´s behov. De fikk sittebenk, avlastningsbord, knaggerekke og skohyller samt masse plass til heng og skuffer. Kjøkkenet ble tegnet i en kombinasjon av sort eik, eik natur og hvitmalt trefiner. Benkeplaten ble produsert i Silestone og på bakvegg la vi vakre hvite fliser i geometrisk mønster for å skape en wow-faktor.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!